Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kathy1978
kathy1978 - 08-09-2013 20:59:46
Elektronica & TV

Is deze combimagnetron te repareren?

Bedankt voor alle reacties.
nee, ik ga er niet zelf aan sleutelen, was benieuwd of het nog het proberen waard is. ik heb wel inmiddels instructies gekregen van mijn eigen vader notabene die blijkt te weten hoe ik kan testen of het een bepaalde zekering is maar ik ga dat zelf niet doen.
nu is er iets van een repaircafe. eerst eens informeren of daar zo'n handige harry zit of die kan kijken of het nog te repareren is. zo ja dan ga ik wel een poging wagen want het kan gewoon zijn dat het onderdeel kapot is gegaan door het gebruikt, maar dat er verder met de machine niks aan de hand is. ik heb even gekeken wat een nieuwe van dit formaat kost, toch al gauw 250euro en dan is 80-100 euro reparatiekosten maximaal nog wel te doen. morgen eens kijken of het repaircafe in rotterdam open is en daar een elektra iemand zit.