Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kathy1978
kathy1978 - 10-09-2013 14:29:06
Elektronica & TV

Is deze combimagnetron te repareren?

Hallo iedereen,
wilde even laten weten hoe het met de combimagnetron is afgelopen. helaas was het repaircafe dicht maar ik heb een goede reparateur gevonden op basis van no cure no pay. dus als ik uiteindelijk zou besluiten om het niet te laten repareren zou het me ook niets kosten.via marktplaats gevonden. ik had eerst mijn twijfels maar hij had al veel goede recensies en zat dichtbij. het was gewoon een gewone kleine reparatiewinkel. wel voor 45euro was ik klaar. voeding was kapot. hij doet het weer als een zonnetje.
gaat hij weer snel kapot dan gaat hij wel weg maar ik heb 3mnd garantie op deze reparatie dus we kunnen het even aankijken. het was daar een komen en gaan van mensen daar in ridderkerk. ik denk dat de crisis veel mensen dingen weer laten repareren.