Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ch
chrisvp - 10-09-2013 14:36:51
Voeding & Gezondheid

Bacteriën op vleeswaar en kaas bij de slager

[quote=chrisvp schreef op zaterdag 7 sep 2013, 19:11]als vegetariër vind ik het al vreselijk als bijv. in de supermarkt de medewerkers met hun handen zowel het vlees als kaas aanpakken zonder handen te wassen. hoe zit dat met vlees met bacteriën aanpakken en daarna het vleeswaar en kaas???????

wel veel flauwe reacties op mijn vraag. er is een uitzending/onderzoek geweest over coli-bacteriën op vlees. nu kan je daar op dezelfde wijze deze reacties geven. ik heb dit probleem doorgetrokken: via handen die coli-bacteriën op jouw kaas.
dat is m.i. geen idioot muggeziften, want dan kan je ook onderzoek naar besmet vlees staken.
het zou niet verkeerd zijn als ook vleeswaar/kaas op besmetting wordt onderzocht nadat het gekocht is.
en inderdaad, ik koop tegenwoordig voorverpakte (in de fabriek) kaas. maar niet iedereen doet dat, vandaar ook mijn vraag/opmerking.