Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ez
ezb - 11-09-2013 17:51:00
Auto & Vervoer

Eigen huis en tuin fiets

Tja ik heb hetzelfde probleem met de do good factory met de jm fiets. ik heb inmiddels aangifte gedaan van internetoplichting, dit gaat heel makkelijk via internet en ik raad iedereen dan ook aan het ook te doen. ook als je je geld al hebt gekregen!! de do good factory komt dat uiteindelijk ook op een lijst te staan die je op de site van de politie kan zien met niet betrouwbare webwinkels. dus doe het!
de site nederlandopdefiets daar klopt ook niets van. eenmaal aangemeld en besteld kan je niet meer inloggen om te kijken hoe het met je bestelling is. ook ik heb een andere fiets aangeboden gekregen, de jm fiets zou niet te leveren zijn. ik ging hiermee accoord alleen de kleur was anders maar ook deze fiets ging niet door en nu zit ik dus al vanaf half juli ook op mijn geld te wachten. mijn partner is langs geweest bij de do good factory op het adres dat op de site vermeld staat maar hier zitten ze niet meer. er is een ander adres dat ik inmiddels wel heb weten te achterhalen, wel handig want als ik mijn geld nu niet krijg ga ik incasso inschakelen en dat zij die kosten ook voor hen!
ik heb jm ook gemaild, die zullen niet veel kunnen uithalen maar de fiets staat als "uitverkocht" nog op de site van nederlandopdefiets en dan moet je als blad ook niet willen! slechte reclame! ik hoop in ieder geval dat iedereen aangifte doet en uiteindelijk zijn geld terug krijgt. ik heb vandaag een medewerker gesproken en zijn verhaal is nu dat do good vandaag geld krijgt van een leverancier en dat dan iedereen zijn geld krijgt. maar ja klopt dit verhaal?????? ik heb er weinig vertrouwen in want door de eigenaren wordt je niet teruggebeld! als je hen belt krijg je trouwens altijd direct de voicemail en op mails reageren zij niet. maar goed nogmaals de oproep, doe aangifte!!!