Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 11-09-2013 19:18:17
Voeding & Gezondheid

Bekend met een bepaald recept

Gumani schreef op woensdag 11 sep 2013, 17:04: sorry dat ik wat fout heb gedaan, weet nog niet zo goed hoe ik moet reageren.
uw advies om bij de huisarts of bij de uroloograad te vragen dat klopt.
maar mijn man verdraagt de tabletten niet goed, vandaar mijn vraag of er soms meerderepersonen zijn die zelfde probleem hebben. bedankt voor de reacties.
m v gr.
gumani
gumani,

er is een site, nee er zijn diverse site's die over prostaat en prostaatklachten gaan.
één daarvan is lotgenotencontact.
hier kun je geheel anoniem en zonder registratie je vragen stellen, dat kan best prettig zijn in het begin.

toen bij mij ooit prostaatcarcinoom werd gediagnosticeerd heb ik daar veel gevraagd en veel uitleg gekregen van mede-lotgenoten.
er zijn daar niet alleen medelotgenoten, ook die geholpen zijn aan prostaatvergroting (bph), er geven ook diverse mensen met beroepsmatige kennis wel eens antwoord en adviezen

quote:
het lotgenotenforum van prostaat.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

prostaat.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. klik hier voor ons moderatorbeleid.

let op: deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen.


klik hier-> http://www.prostaat.nl/lotgenoten/default.asp#">prostaat-lotgenoten

een andere site/forum is prostaatkanker.org.
dit is eigenlijk meer voor mannen die daadwerkelijk prostaatkanker hebben, of hebben gehad, maar daar zit ontzettend veel (ex) beroepsmatige kennis alsmede lotgenoten met heel veel parate kennis.
dat is geen open forum, behoorlijk gesloten eigenlijk, men moet zich echt eerst aanmelden, en de trend is wat meer formeel als op het eerste forum, daarentegen is de mate van kennis hoger, maar dat is een inschatting van mij zelf.

klik hier-> http://www.prostaatkanker.org/">prostaatkanker.org.

ik zou eerst eens rondkijken op het eerste forum en daar al je vragen stellen, zonder schroom die men soms bij een uroloog wel kan voelen, alhoewel ik daar nooit geen last van gehad heb, ik kan iemand de sokken uit de schoenen vragen, maar het is ook vaak dat als je thuis bent gekomen dat je bij jezelf denkt"verrek, hoe zat dat ook al weer, en hoe dat en dat..

geluk voor je man en jou.