Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 14-09-2013 01:06:15
Geldzaken & Recht

Kosten sleutel kwijt duizenden euro's

Tijger1 schreef op zaterdag 14 sep 2013, 00:47: @maillady

dit is een vraag en antwoord forum. wij worden hier verondersteld antwoord te geven op de vraag van een ts. de redactie stelt het niet op prijs als forumleden op elkaar gaan reageren, als die reacties niet meer over de vraag gaan.

ik zit zelf nog niet zo lang op het forum en ik reageerde ook weleens zonder erg op een , heel, oud topic, omdat ik niet naar de datum had gekeken van de vraag. jammer genoeg worden oude topics niet gesloten.

omdat ik weet dat u tamelijk nieuw bent, wees ik u daar even op, want de ts heeft daar niets meer aan.

deze reactie is dus eigenlijk ook tegen de regels, maar ik vond het toch nuttig u daarop te wijzen.
tijger1
ik wilde net mijn ipad uitdoen toen deze reactie binnen kwam. ik vindt het heel attent van u dat u mij op bepaalde dingen wijst. normaal zou ik na uw eerste reactie niet meer gereageerd hebben hier bij deze topic, maar zoekertje ging mij aanvallen en dat deed pijn bij mij sorry. misschien was het beter geweest om het te negeren maar vandaag lukte mij dat niet. ik zelf zal iemand niet opzettelijk kwetsen want zo zit ik niet in elkaar maar u heeft nu ook waarschijnlijk gelezen wat ik mankeer en dan kan je er de ene dag beter tegen dan de andere, in iedergeval ben ik blij met mensen zoals u die normaal reageren. maar toch bedankt voor de waarschuwing. en van mij mogen ze hem verwijderen.
groetjes maillady