Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 14-09-2013 17:19:16
Geldzaken & Recht

Kosten sleutel kwijt duizenden euro's

Zoekster schreef op zaterdag 14 sep 2013, 10:57: maillady schreef op zaterdag 14 sep 2013, 00:33: zoekster
en nu eens terug reageren als u flink bent want nu blijft het plotseling stil.
ik wil best reageren, maar ik lag al op een oor. de klik was een aanwijzing.
als je niet tegen een grapje kan dan worden wij geen vrienden hier. en mij zoekertje noemen... dat zegt me iets over je.
ik zal verder niet meer op dit topic reageren.
zoekster
sorry dat ik u zoekstertje noemde in een reactie maar dat was geen opzet maar een type fout. maar daar wil ik best mij excuses voor aanbieden want ik geef volmondig toe dat ik beter op had moeten letten, ik hoop dat u dit wilt aanvaarden want ik wil beslist met niemand ruzie en trouwens daar is deze site ook niet voor bedoeld dacht ik zo.
ik heb u gisteren iets over mijzelf verteld wat ik niet snel zal doen, maar ik wilde u iets duidelijk maken en daarnaast had ik gisteren niet zo'n goeie dag. men mag mij best op mijn fouten wijzen hoor want ik ben hier nog niet zo lang actief, maar dan graag op een normale toon a.u.b. maar nu sluit ik het hier af want eigenlijk horen dit soort dingen hier niet thuis.
maar wat mij betreft zand erover.
met vriendelijke groet maillady