Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
jans2 - 17-09-2013 14:03:06
Voeding & Gezondheid

Bacteriën op vleeswaar en kaas bij de slager

Voedselveiligheid wordt heel vaak afgedaan als onbelangrijk. veel mensen hebben geen idee van de enorme hoeveelheid mensen die jaarlijks ziek worden van voedsel. niet voor niets heeft de overheid zich ingespannen om iedereen die met met voedsel omgaat op haccp-cursus te sturen. het tegengaan van kruisbesmetting (o.a. door handen te wassen bij productwisseling, zoals bij vlees en kaas) is een belangrijk onderdeel hiervan.
zie bv.http://www.rivm.nl/onderwerpen/z/ziek_door_dier/besmettingsroutes/ons_voedsel/over_kruisbesmetting">hier en http://www.voedingscentrum.nl/encyclopedie/kruisbesmetting.aspx">hier.