Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

rubyn
rubyn - 21-09-2013 16:00:55
Computers & Telefonie

Kpn rekening 06 nummer

Wat informatie over dit nummer:

kpn heeft in maart 2003 de dienst geïntroduceerd, waarbij sms`jes verstuurd en ontvangen kunnen worden met een vaste kpn-aansluiting. alle sms`jes die worden verstuurd naar een vast nummer, vanaf een mobiele of een vaste telefoon, worden als gesproken tekst afgeleverd. dit vindt plaats via een normaal telefoongesprek en wordt afgeleverd tussen 08:30 uur en 23:30 uur.

daarnaast is het mogelijk om via de vaste telefoonverbinding, met een daarvoor geschikte telefoon, korte tekstberichten te versturen en te ontvangen. in het geschikte toestel moet het toegangsnummer van de sms-centrale geprogrammeerd zijn. raadpleeg de handleiding van uw toestel. het toegangsnummer is 0673 644444.

het versturen van een sms`je via een vaste toestel van de kpn kost € 0,22. het ontvangen is gratis. nummerweergave moet aan staan, dit kost € 1,23 per maand (tarief november 2009).

let op:
- het nummer van de sms-centrale voor het vaste net (0673644444) kan niet gebeld worden met een carrier select code voor het nummer, bijv. 1656 0673644444 werkt niet. indien u op uw lijn belt via carrier pre select, wordt het gesprek automatisch gerouteerd via kpn. opta merkt `voor de volledigheid` echter op dat de mogelijkheid wel onder de wettelijke verplichting valt!
- uw nummer wordt altijd meegezonden bij het versturen van een sms-bericht, om misbruik te voorkomen. ook als u een geheim nummer of een blokkering nummerweergave heeft