Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ez
ezb - 23-09-2013 12:33:19
Auto & Vervoer

Eigen huis en tuin fiets

Wendy clair aan dit soort opmerkingen hebben we niet zoveel. wij hebben allemaal gedacht dat het veilig was de fiets te bestellen. of die nou van de psychologiemagazine was, rtl4 of jm.
om jm aansprakelijk te stellen is onzin. zij kunnen er niets aan doen, ook hebben zij niemand gedwongen om de fiets te bestellen. we wilde allemaal een mooie fiets voor een mooie prijs.
ook ik heb met jm contact gezocht en zij doen van hun kant uit toch ook hun best do good zo ver te krijgen dat iedereen zijn geld krijgt. en wat betreft de inzet van incasso, dan kost het misschien geld, 37 euro, dat lijkt mij toch beter dan dat je het geld helemaal niet terug krijgt. verder kreeg ik van iemand een tip om dit soort internetbetalingen met payall te doen, dan ben je verzekerd en krijg je de levering niet krijg je in ieder geval je geld terug. dat kost dan 2% ofzo, ik heb het nog niet uitgezocht, maar dat is dan beter dan niets!
verder kan ik iedereen alleen maar aanraden incasso in te zetten via een betrouwbaar kantoor en aangifte te doen van internetoplichting. en ik heb het juiste adres van do good hier al vermeld, misschien helpt een keer langs gaan? wij gaan dat zeker proberen, okee, ik snap dat je dan wel in de gelegenheid moet zijn en amsterdam kan ver weg zijn. mocht er wat uitkomen laat ik het jullie weten.