Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 23-09-2013 16:40:10
Computers & Telefonie

Is dit betrowbaar?

Heb ik ook gehad, en de beveiligingscode via een ander email adres opgevraagd. heb er geen behoefte aan dat hotmail een telefoonnummer van me krijgt. het is wel een gedoe, want eerst ontving ik op het andere email adres de beveiligingscode niet, uiteindelijk weer wel. en toen ik de code had, herkende hij hem niet. dus ook dat moest dubbel.
overigens heb ik het wel via een ander hotmailadres gedaan, maar dat had ik nog, dus ik hoefde geen nieuw aan te maken. mijn emailadres voor mensen die ik vertrouw bij mijn provider gaat ze geen klap aan.

zelf ben ik enorm wantrouwig wat betreft telefoonnummers opgeven aan wildvreemde instanties zoals facebook en hotmail. heb je problemen blijken het onneembare vestingen.