Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 24-09-2013 20:11:31
Garantie & Verzekeringen

Incontinentiemateriaal,zorgverzekeraar,eigen risico

Het zat zo. de moeder wilde incontinentiemateriaal voor haar dochtertje hebben, maar ze mocht van agis maar 1,86 besteden per dag. en dat kon lang niet toe. in ieder geval kon de apotheker daar niet voor leveren. toen moest ze bij een gecontracteerde webwinkel besteden en dat kon toen wel uit. dat was voordeliger.

ik zal u een link geven naar de vraag, het begint met een simpele vraag van gherina en dan komt de moeder 'jamaraki' ten tonele en gaat er van alles van start. zelf heb ik toen mijn uiterste best gedaan om alles boven water te krijgen. maar misschien zijn er nu weer veranderingen.

klik http://kassa.vara.nl/vraag-beantwoord/vraag/vadetail/vergoeding-incontinentiemateriaal/cpagina/0/">hier voor de behoorlijk lange draad

neem uw tijd om alles te lezen ;-)