Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 08-08-2005 13:34:43
Huishouden & Energie

Vliegenspul waar geen vlieg van dood valt

hallo hutch.


heb de leverancier al gesproken, die draaide 15 keer zijn zelfde verhaaltje af, en helaas kon ik mijn geduld dan ook niet bewaren. hij bleef maar herhalen dat het spul bevroren was geweest, waarschijnlijk niet door ons geschud, het door een profesionele ongediertebestrijder had moeten gebeuren, het vooral niet aan het produkt lag, er geen resistentie kon zijn en dat zo'n drie kwartier aan een stuk. ik heb hem voor gesteld een nieuw potje toe te zenden, dat ik dat zou proberen, maar nee hij bleef bij zijn standpunt, het lag aan mij!!


de tussenhandel komt met een compromi uiteindelijk, kan ik zo'n potje kopen voor een kwart van de prijs. (dus de marge is al 50% concludeer ik hieruit, want meneer hofman deed niets, zelfs niet voor de tussenhandel). nu komt die (tussenhandel) het dan persoonlijk aanbrengen bij ons. dus ook eindelijk iemand die zijn gezicht komt laten zien! (als ik hem was had ik meteen naar die klacht toegereden maar wie ben ik!)


jammer genoeg heb ik destijds mijn spuitlicentie (behorende bij mijn mas diploma laten verlopen, (omdat ik niet meer werkzaam ben in de agrarische sector) anders had ik die nog onder hun neus kunnen steken!! met d'r profesionele bestrijders. verkoop het dan ook niet aan particulieren!!