Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 25-09-2013 12:13:45
Voeding & Gezondheid

Prijzen alcohol duitsland belgie

Sinds lang koop ik in duitsland m'n drank. dit scheelt écht heel veel. een fles lekkere wijn heb je daar soms al voor minder dan € 1,50. een fles borrel (0,7l) vanaf € 4,29 de benzine is er ook 20 ct (soms nog veel meer) goedkoper.
we doen dan meteen ook alle boodschappen daar. totale besparing per maand minstens € 150 !!!!!!
alle onze huishoudelijke apparatuur, tv, enz. komt ook daar vandaan.

als compensatie voor de nederlandse belastingdienst komen er veel duitsers in nl hun diesel halen. ze gaan dan ook even naar ikea, action of andere goedkope zaken.
maar de regering heeft dat liever niet en gaat de accijns op diesel nu verhogen tot boven het duitse niveau. de laatste dieseltankers uit de nederlandse grensstreek zullen nu ook in duitsland gaan tanken.... en daar de andere boodschappen gaan doen.de nederlandse tankstations en vele winkels zullen het merken! maar voor den haag is duitsland en belgië waarmee we een gezamenlijke grens hebben van 800 km héél ver weg.......