Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 26-09-2013 09:10:40
Voeding & Gezondheid

Prijzen alcohol duitsland belgie

Frits schreef op woensdag 25 sep 2013, 19:53: aangezien wij 4 km van de grens wonen koop wij er bijna alles, ffff tanken erbij, auto onderhoud, alles is er goedkoper zelfs de tandarts, wij doen dit al jaren voor ons is nederland te duur.
jammer voor de mensen die niet zo dicht bij de grens wonen het scheelt een paar slokken op een borrel.

we worden ook bijna gedwongen om in het buitenland onze boodschappen te doen. als je vergelijkt wat je in limburg verdient en wat iemand met hetzelfde baantje in de randstad verdient...........
natuurlijk rij ik ook minimaal 1x per week de grens over om de tank bij te vullen en ga daarna nog eventjes snel naar de kaufland en de aldi voor de boodschappen.
het is toch een beetje krom als je ziet dat in duitsland een krat bier al voor € 5,-- te koop is, terwijl we in nederland al € 5,- accijns betalen op een krat bier. hoe kunnen onze brouwers dan nog het hoofd boven water houden?