Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sa
sabri - 08-08-2005 17:02:05
Computers & Telefonie

Versatel en 20mb

ik heb ook geen geweldige ervaring met versatel. ik heb bij planet mijn abonnement opgezegd voor versatel 20 mb. bevestiging thuisgekregen. op een gegeven moment word ik gebeld voor een afspraak. op 3 augustus zouden ze van versatel langskomen om het hele gebeuren aan te leggen. ze konden tussen 12:00 en 18:00 uur langskomen. zit nu nog te wachten. niemand gezien en er is nooit afgebeld.


ze zijn wel heel erg goed met dreigen, want als ik niet thuis zou zijn zou er 40 euro aan voorrijkosten berekend worden. ik maar gebeld, na een keuzemenu of 5 (zonder de juiste keuzemogelijkheid) krijg je te horen, bel maar op ander tijdstip op, tis te druk. uiteindelijk paar keer gebeld, eindelijk iemand aan de lijn gehad. ja, we vullen een klachtenformulier in. ja daar heb ik niets aan. meer kunnen we niet doen was het antwoord.


ik de volgende dag maar teruggebeld. moest naam en nummer achter laten, dan zou ik teruggebeld worden. nou, mooi niet  terug gebeld hoor. ik de volgende dag weer gebeld, kreeg toen iemand aan de lijn, wat vervelend voor u, weet je wat, ik maak er spoedje van, u wordt zo snel mogelijk terug gebeld. vandaag 08-08-05 nog steeds niet teruggebeld (zit inmiddels weekend tussen)


ik heb vandaag maar een mailtje gestuurd naar versatel met het hele verhaal. binnen 24 uur antwoord zeggen ze. (nou geloof er niets van) heb trouwens ook nog gebeld vandaag. weer met de belofte dat ik terug gebeld zou worden. maar tot op heden niets gehoord. ben benieuwd wat ze gaan doen.


denk dat ik maar meer terug ga naar planet, dan maar geen voetbal en een snelle lijn. want niets dan lof over planet