Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

br
breister - 28-09-2013 15:34:34
Auto & Vervoer

Opzeggen voordeelurenabonnement ns

[quote=denotto schreef op woensdag 25 sep 2013, 12:43]men krijgt toch altijd ruim van tevoren een brief van de ns, waarin wordt gevraagd of je je voordeelabonnement wilt verlengen?
deze klantonvriendelijke actie van de ns is belachelijk.

mijn voordeelurenabonnement liep af op 10 september. op 10 augustus kreeg ik een brief of ik het abonnement wilde verlengen dus een maand van te voren. helaas was 10 augustus op een zaterdag en kwam ik pas na 1700 uur thuis omdat de trein dik vertraging had en ik kon dus die dag niet meer bellen. uiteindelijk wordt mijn abonnemtn beeindigd per 31 oktober, tot zolang moet ik wel betalen. kassa voor de ns.
van de 7 reizen afgelopen jaar hadden 6 reizen vertraging. de 7e reis was met arriva gemaakt en dat ging zonder vertraging.