Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

to
toverdaast - 30-09-2013 15:17:46
Computers & Telefonie

Venster vergroten.

@hendrik1944
een irritant probleem, waarvoor ik de oplossing nooit heb kunnen vinden. door proberen heb ik ontdekt hoe je bij internet explorer de grootte van zo'n pop-up window kunt beïnvloeden, maar maxmale grootte lukt mij niet. misschien helpt het je voldoende:

1. start ie, maximaliseer indien nodig het hoofdwindow (muisklik op blokje naast kruisje rechtsboven).
2. open zo'n tweede window waarvan je de grootte wilt instellen.
3. sleep met de muis de hoeken en/of randen van dit sub-window tot de gewenste grootte. het kruisje rechtsboven van het hoofdwindow moet zichtbaar blijven voor punt 4!
4. sluit nu eerst het hoofdwindow met een klik op zijn kruisje rechtsboven.
5. sluit daarna op dezelfde manier het sub-window; ie is nu gesloten.
6. start ie en schrik niet: het hoofdwindow heeft nu de grootte die je voor de sub-windows gekozen had. maximaliseer het hoofdwindow (dit is eenmalig).
7. sluit ie af.

voortaan start ie met het hoofdwindow maximaal en de sub-windows met de door jouw gekozen grootte. totdat het om onduidelijke redenen toch weer eens verandert...