Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pietla
pietla - 03-10-2013 14:17:53
Geldzaken & Recht

Bewindvoering

Sinds enige tijd heb ik een nieuwe bewindvoerder en inderdaad is het zo dat mozaiek bewindvoeringen er 1 grote puinhoop van hebben gemaakt en niets hebben gedaan om het 1 en ander op te lossen. ik verzoek mensen dan ook om vooral niet met mozaiek in zee te gaan, tenzij je het lekker vind om genaait te worden.

ik heb zeer goede ervaringen met bewindvoerder [edit - redactie]. mozaiek heeft er 3 jaar over gedaan voor de wsnp aangevraagd werd en [edit - redactie]. had dit binnen 2 maanden geregeld.

het duurt even voordat de rechter een toekenning geeft om te wisselen van bewindvoerder en dit zal ongeveer 3 maanden gaan duren. je kan een verzoek doen tot het wisselen van bewindvoerder bij de rechtbank, sector kanton. onderbouw wel duidelijk de problemen die er zijn en wat de reden is om te wisselen van bewindvoerder en naar welke bewindvoerder je toe wil gaan.

kijk eens via google naar bewindvoerders en zoek ook met name de klachten op om te voorkomen dat je weer te maken krijgt met een verkeerde bewindvoerder. ook zou het eigenlijk wettelijk vastgesteld moeten worden dat malafide bureaus geen kans meer krijgen, maar ja........ wie ben ik?

heel veel suc6 en sterkte gewenst,
peter