Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wendy-claire
wendy-claire - 05-10-2013 01:36:24
Vakantie & Reizen

Oad en reisbureau

Een wijd en verspreid misverstand omtrent het reisbureau.

het reisbureau treedt of trad op als 'tussenpersoon' - die u nog eens een bepaald bedrag betaalde voor hun geleverde en te presteren prestaties - voor een reisorganisatie zoals oad en nog zo velen andere reisorganisaties. inderdaad u heeft een overeenkomst met het reisbureau ... die voor u een reis heeft geboekt bij een onderdeel van de reisorganisatie oad ...

naïviteit?! u weet toch als u naar een reisbureau gaat wat u wilt boeken aan de hand van de destijds meegeleverde catalogus/catalogi van de reisorganisatie(s). het gaat bij mij niet op dat u niet wist dat de reis door oad zou worden uitgevoerd. dan heeft u de ondertekende overeenkomst klakkeloos ondertekend zonder het te eerst door te lezen?! op de overeenkomst staat precies omschreven wat of hoe waaronder oad!

http://kassa.vara.nl/tips/tips-detail/tipdetail/oad-groep-failliet-insolventie/?vhash=c749c73j&chash=526136d3e41b30ea6bfa8f5b77673636">kijk ook nog even hier naar?!