Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jantom
jantom - 07-10-2013 13:22:38
Computers & Telefonie

Hinderlijke 'piepen' in telefoongesprekken.

[quote=lekkerisdat schreef op maandag 7 okt 2013, 13:01][quote=jantom schreef op maandag 7 okt 2013, 12:45]het zou best kunnen zijn dat het geen ziggo-probleem is maar een probleem dat wordt veroorzaakt door een provider van draadloos bellen. dat is in dit geval lyca...
dus jij belt met je ziggo nummer naar mobiele telefoons? http://www.cosmovoip.com/rates#letter-n">geld teveel? ;-)

beste lekkerisdat:

ik bel in principe en meestal ook uit principe niet naar mobiele telefoons... ik email veel liever of gebruik skype (gratis bellen). met facebook kan ik ook al uit de voeten als ik contact wens.
het liefst heb ik persoonlijk contact en dat gaat bij mij niet via de telefoon maar met de benenwagen of met ander transportmiddel.

ik heb wel een mobiele telefoon en een sim-kaart van hema maar bel per jaar voor ongeveer eur 2,- maximaal. ik moet wel elk jaar minimaal eur 10,- opwaarderen dus mijn saldo wordt steeds maar hoger. bellen kost bij hema naar mijn inschatting 15 cent per minuut en bij ziggo ongeveer 8 cent.

totale kosten mobiel bellen ongeveer eur 4,50 per jaar dus het valt wel mee!

groeten jan