Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 07-10-2013 14:30:52
Auto & Vervoer

Oppasoma

[quote=tijger1 schreef op maandag 7 okt 2013, 13:44]zij verdient dus in ieder geval het minimumloon, plus daarnaast nog die kortingen.

u zou dan beter als zij late dienst heeft met de kinderen na het eten naar haar huis kunnen gaan en dan zelf naar huis, als zij thuiskomt.

en precies zo als zij vroege dienst heeft, daar naar toe gaan. kinderen naar school helpen en baby meenemen.

er zijn genoeg gezinnen die van minder dan zij heeft moeten rondkomen.

los van wat ik eerder schreef, het gaat natuurlijk niet aan om bluewater voor te schrijven waar ze met de kinderen naar toe moet e.d. dat is en blijft een privé zaak en wij weten geen van allen, gaat ons ook niet aan, waarom de kinderen de nachten ook bij haar doorbrengt. het is trouwens niet, zoals ik uit het topic dacht te lezen (want dat was/is onduidelijk geschreven) oppassen maar echt totaal zorgen voor. en dan had mijn eerdere antwoord ook genuanceerder moeten liggen. oppassen altijd graag; maar dit komt eigenlijk meer neer op opvoeden, zoals ik het nu van bluewater lees. en dan word het een ander verhaal.