Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
hardwerker - 08-10-2013 17:28:11
Geldzaken & Recht

Belasting terug betalen

[quote=getty schreef op dinsdag 2 apr 2013, 19:02]een brief schrijven naar het uwv kan wel zeker zin hebben. ik ken een situatie waar door een fout het uwv in een ander belastingjaar uitbetaalde en de daardoor geleden schade is vergoed. gewoon proberen dus.

hallo ik lees tot mijn verbazing deze bericht van u .
ik heb het zelfde probleem heb een nabetaling gehad in 2009 voor het jaartal 2008 uwv heeft mij 6 maanden zonder laten zitten en heb toen eindelijk een nabetaling gehad van ruim 10.000 euro maar ik heb de belastingdienst 7300 euro terug moet betalen aan de belastingdienst omdat ik een nabetaling heb gehad en het uwv heeft 2 jaaropgaves ingediend bij de belasting 1 van het loon van 2009en 1 van de nabetaling van 2008 .
ik heb in die 6 maanden zo groot schuld opgebouwd geen huur kunnen betaling huis uitzetting etc etc etc. 3 jaar op stokkie moet bijten van 60 euro per week alles was ik kwijt door een fout en nalatigheid van het uwv die er 6 maanden over moet doen om mij te herkeuren .

1 je bouwt schuld op door het uwv
2 je krijgt een nabetaling voor het jaar waar je geen inkomen heb gehad
3 je krijgt nog een schuld bij ook van de belasting .

dus voor mij had die hele nabetaling niet gehoeven want het heeft mij alleen maar geld gekost.
mijn vraag is aan jou ik ben bezig met een advocaat om deze probleem geheel vergoed te krijgen voor de schade die ik heb geleden , zou jij mij willen vertellen of wijs kunnen maken wat die situatie is wat jij citeert hierboven .

graag hoor ik van je .