Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mvrtje
mvrtje - 08-10-2013 20:46:10
Huishouden & Energie

Bankstelcentrum

[quote=zoekster schreef op dinsdag 8 okt 2013, 20:41]het is wel zo dat toen die eerste bank niet leverbaar was, dat je toen had kunnen kiezen om helemaal geen bank meer te kopen bij die winkel.
op dat moment had je de koopovereenkomst mogen ontbinden en je 50 euro terug kunnen vragen. door een andere bank toen te kopen ben je een nieuwe overeenkomst aangegaan.

het niet leveren was iets waar jij niets aan kon doen, dat is de verantwoording van de verkoper.
het niet door de deur passen, daar ben jij verantwoordelijk voor.


ja maar toen wist ik niet dat hun zo waren, ik zal morgen contact met hun opnemen en hopen dat ze dan de aanbetaling genoeg vinden. hun raken die bank toch wel kwijt.

en het probleem is dat ik totaal geen andere bank leuk vond, maar ik bleef vriendelijk en rustig tegen hun, maar hun deden gewoon heel minderwaardig.