Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ta
tanteriet - 10-10-2013 20:13:56
Elektronica & TV

Koop nooit samsung

Nee dit is maar een voorbeeld van ondoordachte ontwerpen van samsung. meer voorbeelden: teletekst geheugen. je kunt wel door de pagina's bladeren omhoog omlaag, maar niet door de subpagina's: links rechts. philips kan dat wel. nog een:
de terugtoets, gaat niet over de source heen: dus van 1 analoog naar scart of hdmi. terug zou dan naar 1 analoog zijn. bij philips wel, bij samsung niet.
verder lijkt de afstandbediening bedoeld te zijn om met de voeten te bedienen of zo. koeie grote toetsen en onhandig qua volgorde.

o, ja de tv heeft een ethernet en een (optionele) wifi dongle aansluiting. leuk internet denk je dan: youtube of zo. maar het enige wat je er mee kunt is een nieuwe software versie ophalen. die er nog steeds niet is, na 2 jaar.....daar ga je toch geen dongle van 50 euro voor kopen?

het is dat ik heb gekregen heb, maar ik zou er geen euro voor betalen.