Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ta
tanteriet - 11-10-2013 12:02:29
Elektronica & TV

Koop nooit samsung

[quote=gerboe schreef op vrijdag 11 okt 2013, 10:24]ik had een philips tv maar dat niet ook niet over. koptelefoonaansluiting erg onhandig aan de zij-/achterkant en volumeregeling voor de koptelefoon ergens diep in het menu. ben nu erg tevreden met mijn sony tv. alles logisch en goed toegankelijk.
ja, diep in het menu, maar ik hoef hem maar eenmalig in te stellen op mijn geluidsniveau, dus dat is geen probleem.
en bij de philips kun je een verlengsnoer voor de koptelefoon inpluggen, dus je hoeft maar een keer aan de zijkant (of achterkant) te zijn. bij die samsung gaat dat ook niet, want als je een verlengkabel inplugt aan de achterkant, valt gelijk het geluid van de speakers uit.....
dat is het domme aan het ontwerp: men moet of een gescheiden geluidsregeling hebben waarbij de speakers niet uitvallen als er de koptelefoon wordt ingeplugd, of de aansluiting moet makkelijk toegankelijk zijn, aan de voor of zijkant dus. maar niet zoals nu, dat is belachelijk en ondoordacht.

alles is natuurlijk wel op te lossen met aanschaf van extra onderdelen zoals extra geluidsboxen, splitterkabels, home cinemaset, ci+ modules etc. maar bij een doordacht ontwerp was dat niet nodig.