Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 11-10-2013 13:05:39
Geldzaken & Recht

Id kaart rijbewijs inleveren als borg?

[quote=ikkeismijn schreef op vrijdag 11 okt 2013, 11:39]....... niet de eerste de beste die moesten ook zo nodig een kopie anders werd mijn man niet aan een hersentumor geholpen uiteindelijk werd er iemand van de directie bij gehaald en jawel ik had gelijk er werd geen kopie gemaakt maar wel geopereerd, ze hadden alleen de foto en de naam bekeken terwijl de pas in onze handen was. je moet maar zo denken niemand is te vertrouwen op dit gebied want wat moeten ze met al je gegevens
en vooral (...) ziekenhuizen (e.d.) zijn niet te vertrouwen. kijk maar eens hoeveel er gefraudeerd wordt door deze 'instellingen'...... alleen heet dat bij hen geen 'frauderen'.
zij noemen dat uiteraard heel anders en als er wat aan het (dag)licht komt, wordt dat ook nog eens een 'foutje' genoemd.