Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fr
fredhannie - 14-10-2013 11:31:17
Auto & Vervoer

Beroep ongegrond

Wij hebben jaren geleden hetzelfde meegemaakt. er kwamen ineens bekeuringen uit a'dam binnen. bij een inbraak, maanden eerder, was er een kopie kentekenbewijs gepikt. het is dan van belang dat je kunt aantonen dat jouw voertuig (want er kan ook een ander jouw auto op dat moment besturen) daar niet was. moeilijk aan te tonen meestal, heeft de politie in mijn woonplaats toen al gezegd, maar wij hadden gelukkig getuigen. vervolgens ben ik via telefoontjes achter het nummer van de verbaliserende agent gekomen (was in opleiding) en heb dit ook kenbaar gemaakt wat ze niet leuk vonden.
daarna een brief op poten dat het niet ons voeruig kon zijn geweest daar deze op dat moment in onze woonplaats was alsmede de bijbehorende papieren en derhalve alleen op valse papieren kan zijn verbaliseerd. verder kon het toch niet zo zijn dat wij hierdoor in de greep van criminelen zijn gekomen en mogelijk nog meer bekeuringen, of erger dingen (als er misdrijven worden gepleegd met het valse voeruitg bv.) konden verwachten, hetgeen zomaar had kunnen gebeuren.
ik adviseer vooral door te gaan want anders loop je grote risico om zoals al gezegd nog meer bekeuringen te ontvangen waar je niets meer tegen kan ondernemen.