Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ew
ew - 14-10-2013 13:25:08
Geldzaken & Recht

Woningbouw verbiedt gashaard/geiser..

De huurvooraarden zijn al 27 jaar oud. maar hierin staat vermeld dat er een geiser tegen servicekosten zal worden geplaatst en dat de woning is uitgerust met een rookgaskanaal voor gashaard.

ik ben overigens niet de enige bewonder welke weigeren. wij willen ook niet direct weigeren maar vinden de voorwaarden niet netjes.

wij hebben sinds vorig jaar diverse aanbiedingen gehad zoals u kunt lezen uit de links welke zijn geplaatst.. alleen toen was het een aabieding. ondertussen is het een verplichting geworden met dwang van een rechtsgang door de wbv.

zojuist een persoon van de bewonerscommissie gesproken. deze wist te melden dat de gemeente amsterdam de geisers de woningen uit wil hebben. is nu nog geen regel/wet maar zou wel in de maak zijn. vind ik prima kom maar met een hr geiser. ook deze aanbieding heb ik gehad van de wbv maar gingen hier later niet meer op in. de hakken gingen in het zand van de wbv en alleen nog een complete installatie is mogelijk. ook de gashaard is nu verboden. mij lijkt dit een wijziging in het huurcontract.