Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hi
hipppo - 16-10-2013 15:58:06
Auto & Vervoer

Beroep ongegrond

[quote=mein33 schreef op woensdag 16 okt 2013, 13:43]@hipppo,

zoals ik al eerder schreef lijkt het mij geen geval van een zelfde auto met hetzelfde kenteken,
aangezien het een geverbaliseerde overtreding betreft die in juli is begaan.
personen die met valse kentekenplaten rondrijden gedragen zich over het algemeen niet zo dat er slecht één enkele overtreding mee wordt begaan.

je doet twee aannames die je niet hard kunt maken.
dat personen die met een vals kenteken rondrijden vaker overtredingen zouden begaan betekent nog niet dat al die overtredingen ook geregistreerd en vervolgens beboet worden.
de mogelijkheid van een duplicaatkenteken blijft dus bestaan.
denkbaar is inderdaad dat de verbalisant niet goed uit zijn doppen heeft gekeken en een ander kenteken opschreef dan de auto voerde. ooit heb ik iets dergelijks meegemaakt, toen ene piet met zijn zatte kop zijn witte plymouth tegen de voor mijn huis staande lantaarnpaal reed, die vervolgens brandend bij mij naar binnenviel. de turkse jongens van de nabijgelegen fietsenstalling noteerden kenteken, merk en kleur van de auto. toen ik enkele dagen later i.v.m. de ontstane glasschade bij de politie ging informeren of ze de dader al te pakken hadden, kreeg ik te horen dat ze een witte skoda hadden getraceerd. de wakkere wouten hadden letters en cijfers van het kenteken verwisseld. verdere actie werd niet ondernomen omdat ze toch niets meer konden bewijzen.
wat ik al zei, beëdigd zijn is geen garantie voor goed uit je doppen kunnen kijken.