Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jpm
jpm - 18-10-2013 13:48:30
Geldzaken & Recht

Afstand doen erfenis

Ik begrijp dat het u niet zozeer om de erfenis te doen is dan wel om uw geloofwaardigheid aan te tonen. uit eerdere reacties kunt u opmaken dat ook de geloofwaardigheid van de nieuwe partner van uw moeder in het geding is, in ieder geval bij de mensen die u hier hebben geantwoord.

het is moeilijk om uw geloofwaardigheid aan te tonen met woorden, dat is dus zinloos. net zo zinloos als het is dat de relatie van uw moeder eindeloos zal zijn. u moet ook rekening houden met het feit dat die relatie een kans heeft om mis te lopen. de opstelling van de man wijst erop dat zijn bedoelingen niet erg zuiver zijn, dat zal zijn effect op meer zaken hebben binnen dat nieuwe huwelijk.

het is om bovenstaande dat ik u zou adviseren in juridische zin even niets te doen. laat het op zijn beloop en doe vooral niet krampachtig in het proberen een goede relatie met de nieuwe partner van uw moeder op te bouwen. gewoon uzelf zijn, staan voor uw mening en openstaan voor de zijne, zolang er redelijke praat uit zijn hoofd komt. ik wens u sterkte en vooral veel succes.