Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mi
michelf81 - 20-10-2013 19:12:52
Geldzaken & Recht

Bekeuring - geen keuringsbewijs

[quote=en maar eigenwijs blijven he!!!!!...
de auto had u eerst moeten keuren en daarna pas moeten overschrijven en niet anders...
ik hoop voor u dat dit een goede les is maar gezien u reacties op zeer goede en juiste antwoorden van verschillende persoenen zal dit wel niet het geval wezen...

u stelt hier een vraag die u zelf gemakkelijk had kunnen weten door google te gebruiken maar daar had u waarschijnelijk geen zin in dus stelt u hier de vraag en krijgt keurig netjes antwoord op maar u wil deze antwoorden niet horen dus blijft u maar eigenwijs volhouden dat u gelijk heeft en niemand anders..
dus eventjes een vraagje aan u,waarom stelt u hier een vraag als u het toch zelf beter weet?...

wie heeft het hier over eigenwijs blijven?

ondanks dat ik misschien geen gelijk heb, wil ik iedereen bedanken voor de reacties.

deze reactie hierboven vind ik een beetje apart. dit was niet wat ik verwachtte van mensen hier. nogmaals, dat men me misschien geen gelijk geeft oké, maar waar blijkt hier dat ik eigenwijs wil zijn? de volgende keer misschien iets minder fel reageren. of eerst het woord eigenwijs opzoeken in het woordenboek.

mvg,

friedrichs