Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edrick3
edrick3 - 21-10-2013 15:56:50
Vrije tijd & Tuin

Sunweb vakantie of oplichting?

Hallo rijfe,

zou niet zo gauw spreken van oplichting ....
dat is het namelijk niet.
verandering van vluchttijden bij charters - vooral naar turkije! - komt vaker voor en staat in de algemene voorwaarden vermeld.

vertrektijden
sunweb vakanties maakt voornamelijk gebruik van chartervluchten. wij raden u aan om rekening te houden met het feit dat vertrektijden soms heel vroeg zijn of dat de terugkomst op de luchthaven erg laat kan zijn. in het geval dat wij van de luchtvaartmaatschappij vernemen dat een vlucht naar alle waarschijnlijkheid niet meer zal wijzigen, tonen wij de vluchttijden op de site tijdens het maken van een boeking. in sommige gevallen krijgt u tijdens het boeken de keuze uit verschillende vluchttijden of tussen een vlucht met tijden en een vlucht zonder tijden. zowel de luchtvaartmaatschappij als sunweb vakanties zullen er alles aan doen om gepubliceerde tijden niet meer te wijzigen, echter we kunnen dit nooit 100% garanderen. alle gepubliceerde vluchttijden zijn dan ook te allen tijde onder voorbehoud.

een charterluchtvaartmaatschappij heeft te allen tijde het recht om de vluchttijden tot op het allerlaatste moment aan te passen. het kan dan ook voorkomen dat er kort voor uw vertrek of zelfs tijdens uw vakantie nog wijzigingen zijn in uw vluchtschema. deze zullen dan ook doorgevoerd worden. ook kan het voorkomen dat u op dag van aankomst laat arriveert, terwijl u op de dag van vertrek al weer vroeg moet vertrekken. sunweb vakanties heeft geen enkele invloed op deze vertrektijden en kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.

om de kans op wijzigingen zo klein mogelijk te houden, sturen wij pas kort voor vertrek (uiterlijk één week) de tickets met het definitieve vluchtschema.

let op: tot 10 dagen voor vertrek kunnen wij helaas geen informatie geven omtrent de vertrektijden indien deze nog niet bekend waren op het moment van boeken. het heeft geen zin om hierover contact met ons op te nemen, aangezien onze medewerkers niet over deze voorlopige vluchttijden beschikken. tenslotte kunnen eerder genoemde vluchtschema's in de tussentijd veranderd zijn.

indien er meerdere vluchten zijn kunt u geen voorkeur aangeven. de indeling wordt gebaseerd op basis van bestemming, accommodatie, verblijfsduur, etc, om zo de transfers zo kort mogelijk te houden.

met vr.gr.