Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

komsja
komsja - 21-10-2013 20:13:03
Voeding & Gezondheid

Zwarte piet

U was banger voor de sint op de vriendelijke witte schimmel,dan voor de zwarte pieten(die u niet eens zag)terwijl de pieten u (als u stout bent geweest) mee hadden genomen onder erbarmelijke omstandigheden,want u kent het versje wel,wie niet luistert krijgt de roe.lijkt me vreselijk,dus zou maar braaf zijn en braaf blijven want anders bent u volgend jaar aan de beurt.
hihihih hahah waar zijn sommige in godsnaam mee bezig,het heeft geen ene moer te maken met racisme of slavernij,het is een feest voor de kinderen en ook voor ons volwassene,als wij als volwassene een presentje uitpakken denkt geen enkel weldenkend mens"' ik pak iets uit wat door iemand met een donkere huidskleur is ingepakt en bezorgd.het is een traditie zonder enige bijgedachtes.de negerzoen mag niet meer,de moorkop,de jodenkoek.straks word de zwarte drop(zoet/zout/zacht of hard) ook nog verboden.waar gaat het over!!!!!!!!!!!!!!kunnen wij ook gaan dwars liggen over de witte chocolade of over de kaaskopjes,etc etc etc etc dus waar hebben ze het over.