Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pb
pbarendse - 21-10-2013 22:30:58
Vrije tijd & Tuin

Sunweb vakantie of oplichting?

[quote=rijfe schreef op maandag 21 okt 2013, 15:52]
beste p.barendse,

de volgende keer zal ik de vraag voorleggen bij mijn advocaat, voor dat ik deze op dit forum plaatst!
waarschijnlijk werkt u in de reisbranche.
en in plaats van op schrijf/taal foutjes te letten, heb ik ook andere ervaringen bij reisaanbieders, die misschien iets duurder zijn, maar waar je wel waar voor je geld krijgt!

met vriendelijke groet,
l.rijfers
nee, ik werk niet in de reisbranche. toch frappant hoe iedereen die tegengas geeft aan een vraagsteller meteen in de branche werkt waar de vraag over gaat... wat is dat toch?

daarnaast: het is wellicht raadzaam om eens op internet te zoeken wat die rare combinaties van leestekens betekenen... in dit geval een knipoog. de opmerking was dus niet geheel serieus bedoeld, maar dat heeft u blijkbaar volledig gemist!

ten derde is het een kleine moeite om de algemene voorwaarden eerst eens door te lezen voordat u een produkt aanschaft. dat scheelt een hoop van dit soort vragen.

ten laatste is het niet verstandig om zo hoog van de toren te blazen als iemand een serieus antwoord op uw vraag geeft, dat nodigt niet echt uit om nog eens een serieus antwoord op uw volgende vragen te geven.