Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ko
koningjessica - 05-12-2013 12:32:06
Auto & Vervoer

Eigen huis en tuin fiets

Een berichtje voor iedereen die net als ik dachten naar hun geld te kunnen fluiten, want er is een oplossing! nadat ik dit forum vond en er achter kwam dat ik wel eens dieper in de puree kon zitten dan ik dacht, ben ik do good factory plat gaan stalken met telefoontjes, mails en aangetekende brieven. in het hele proces dacht ik, 'goh, laat ik ook rtl eens proberen te bellen'. nee heb je en hulp kun je immers krijgen. van rtl kreeg ik enorm veel steun. zij nemen de zaak hoog op en zijn in serieuze gesprekken beland met dgf. toch geeft dit mij mijn geld niet terug en dus had ik besloten dat ik volgende week aangifte zou doen. tot ik vanmiddag ineens deze e-mail van rtl kreeg:

geachte mevrouw/ meneer,

via do good factory zijn wij op de hoogte gesteld van het feit dat u een eigen huis & tuin fiets heeft gekocht die niet is geleverd door do good factory. u heeft ook het aankoopbedrag niet retour gekregen. wij vinden het bijzonder vervelend hoe de gang van zaken tot nu toe is verlopen met deze partij en hebben hen hierop aangesproken. het bedrijf is een licentie verstrekt van ‘eigen huis & tuin’. dat wil zeggen dat zij ons merk mochten gebruiken op deze fietsen waardoor zij de volledige verantwoordelijkheid voor deze transactie dragen.

onlangs heeft u een brief ontvangen van do good factory met daarin een betalingstermijn. het lijkt erop dat do good factory de aangegeven betalingstermijn niet zal halen.
aangezien deze zaak al lang speelt, heeft rtl in dit specifieke geval een betalingsregeling getroffen met do good factory. dat betekent dat rtl het door u overgemaakte bedrag aan do good factory, op uw rekening retour zal storten. wij zullen uw kosten vervolgens verhalen op dgf. zo willen we voorkomen dat u nog langer moet wachten op uw geld.
voordat wij kunnen overgaan tot betaling vragen wij u om onderstaande 8 velden in te vullen en naar ons terug te sturen. wij hebben deze gegevens nodig voor onze administratie zodat het bedrag binnen 10 werkdagen kan worden teruggestort.

wij betreuren dat het handelen van do good factory u in deze onwenselijke situatie heeft gebracht en hopen hiermee dat we dit nu zo spoedig mogelijk voor u hebben opgelost.

vriendelijke groet,
[edit - redactie]
rtl nederland

het formulier dat bij de mail hoort, vinden jullie hieronder.[edit - redactie]ik hoop van harte dat iedereen hiermee geholpen is en dat we de strijdbijl kunnen begraven!


formulier eigen huis & tuin fiets

voorna(a)m(en)

achternaam

straat + huisnummer

postcode

plaats

bedrag overgemaakt aan do good factory
€ ...,..
datum van betaling aan do good factory
...-...- 2013
uw rekeningnummer