Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

komsja
komsja - 23-10-2013 22:32:54
Voeding & Gezondheid

Zwarte piet

Was aan het zappen,en kwam op ned 2 terecht in het progamma debat op 2
dat ging(u raad het al) over de pietermannen en vrouwen,ik geloofde m,n oren niet,er werd zelfs de holecaust erbij gehaald.waar hebben we het in godschristesnaam over,er werd door een(witte)snotneus die nog maar net,niet meer in het sint en piet verhaal geloofde min of meer gezegd dat ze het allemaal wel kon begrijpen.er werd door een ietwat oudere(donkergekleurde)snotneus gesteld dat het donker gekleurde volk nog steeds lijd onder de slavernij en er elk jaar weer aan word herinnerd als de sint en vooral de pieten aanmeren.
het mot toch niet gekker worden hier in nederland,punt 1 is de piet zo zwart omdat hij of zij via de schoorsteen de klaar gezette schoentjes van de kindertjes vult met een kleinigheid.
en op de grote avond zelf, cadeautjes afleveren.
het is een kinder feestje.
deze discussie gaat veel en veel te ver!!!!!!
het beste zou zijn om aan deze aantijgingen totaal geen aandacht te schenken,maar er worden dingen beweerd die totaal niet aan de orde zijn.