Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

penn83
penn83 - 24-10-2013 10:01:00
Huishouden & Energie

Huurprijzen (ook @vara kassa redactie)

Koophuizen en leningen zijn een direct gevolg van de oorzaak van de recessie, de banken wereld. voor veel mensen is lenen altijd al een traditie geweest, mede omdat een huis kopen in nederland eigenlijk niet mogelijk is. huizen blijven in veel gevallen (de meeste) eigendom van de bank. uw redenatie dat de huurprijzen worden verhoogd door schuldenaren van koophuizen klopt echter niet. zelf huren wij ook, en hebben wij ook een verhoging gehad, mede omdat wij boven nominaal verdienen moeten wij duurder huren, dus kopen zou voor ons goedkoper zijn. echter door de structuur die de bank (!) hanteert, kiezen wij voor huren, en niet kopen in nederland.

het is uw keuze niet te kopen, en te investeren. veel mensen kopen een huis met of zonder eigen geld. en kunnen de woning na een tijd verkopen met winst. dit is bij de vorige generatie het geval geweest. echter door de fouten welke gemaakt zijn door deze zelfde generatie, is het tegenwoordig bijna niet meer mogelijk om zonder schulden te leven. de recessie en werkeloosheid welke hiermee gepaard gaan helpen de situatie zeker niet mee.

als u echt zoveel problemen heeft met de huurverhoging. dan zult u andere keuzes moeten maken. maar dat is mijn mening.