Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

target
target - 25-10-2013 10:21:52
Huishouden & Energie

Huurprijzen (ook @vara kassa redactie)

[quote=marijke1953 schreef op vrijdag 25 okt 2013, 09:29]
de politiek 'roomt' iedereen elke dag af. dat heet belasting.

en logisch dat niemand wordt overgeslagen. moet nl. meer dan 50 miljard structureel worden bezuinigd. sommige groepen moeten relatief meer betalen dan andere. dat is de uitkomst van de verkiezingen.

dat ga je niet redden met 50 miljard.
de hypotheekschuld die opgevangen moet worden is 200 miljard gestegen boven gezond level (feit).
en wij maar klagen over 6 miljard bezuinigingen. nu die overige 194 nog.

precies mijn punt.
bezuinigen omdat er crisis is, ok.
geld ip moeten hoesten omdat een ander zich kapotgekocht heeft, terwijl wij wel financieel gezond geleefd hebben, echt niet mee eens!!
wij hebben financieel gezond geleefd wat lang niet altijd makkelijk was, want niet alleen huizen maar veel meer werd duurder.autoprijzen stegen bv ook bovenmatig, want ook dat kon iedereen betalen, in zijn hypotheek. voor ons werd het daardoor ook meer cash neerleggen voor een oudere auto.

corrigeer die koophuizen maar en je zult zien hoe snel de economie weer gezond is zonder die geleende rijkdom.
zullen sommigen nog wat schulden weg moeten werken. tjah, zo werkt het met lenen. dat weet iedereen. iedereen wordt geacht met 2 voeten op de grond handelingsbekwaam te zijn ;-)

ik hoor iedereen nog roepen "we zijn rijk", waarop men niet blij was toen ik ze eraan herinnerde dat het rijkdom op papier was waar je nog geen pak koffie voor kunt kopen.
en nu il men het nog niet horen, want volgens mij weet iedereen verrekte goed dat hoe ik het stel wel degelijk klopt. men wil gewoon zij verantwoording voor zijn inschattingsfout niet dragen maar deze liefst zo snel mogelijk bij een ander leggen.

vergeet ook niet de werkelijke oorzaak ban jouw verliesprobleem. fat is die andere huizenbezitter die winst gemaakt heeft door jou te duur te verkopen. en een grote kans dat je er zelf maar wat graag aan mee gedaan hebt.
wij hebben jouw geld niet aan winst opgestreken. wij huurden. los het lekker als huizenbezitters onder elkaar op, daar waar jouw verloren geld heen gegaan is. wij hebben middels belastingen jouw hypotheekrenteaftrek al gefinancierd, en dat is wel genoeg.