Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hotelpas - 25-10-2013 15:05:09
Vakantie & Reizen

Klacht vakantieveilingen / hotelpas

Beste olgab,

een klein aantal mensen die een fietsvoordeelpas bij blokker gekocht hebben heeft door een technische fout een verkeerde versie van het aanbod gekregen. indien u ook zo'n versie ontvangen heeft n.a.v. een aankoop van de fietsvoordeelpas en vervolgens voor de verlenging heeft betaald dan krijgt u dit indien gewenst uiteraard terugbetaald. ik verzoek u dan om ons een kopie van uw betaalafschrift te doen toekomen en uw klantnummer.
dit is overigens de excuusbrief die wij hebben gestuurd aan iedereen die we hebben kunnen traceren die de verkeerde mail heeft ontvangen. deze geldt dus ook voor u.
'helaas heeft u door een technische storing per abuis de verkeerde mail over de verlenging van uw hotelpas voucher ontvangen. hiervoor in de plaats had u onderstaande mail dienen te ontvangen.
wij bieden u onze oprechte excuses aan voor het ongemak. mocht u onverhoopt nog een mail in dezelfde strekking ontvangen dan verzoeken wij u om deze te negeren.
indien u geen gebruik wilt maken van onderstaand aanbod dan wordt uw lidmaatschap binnen 5 dagen beeindigd en zullen uw klantgegevens worden verwijderd. wij danken u dan voor uw vertrouwen in het afgelopen jaar.
geachte heer/mevrouw,
binnenkort loopt uw hotelpas voucher af. we hopen dat u met veel plezier van uw overnachtingen gebruik heeft gemaakt. wij zouden het fijn vinden om u als klant te behouden en daarom doen wij u een bijzonder voorstel:
u ontvangt voor slechts 49 euro de hotelpas jaarkaart premium. hiermee overnacht u:
- gratis bij 1000 hotels (u betaalt alleen ontbijt en diner)
- met 50% korting bij 10.000 hotels (geen verplichtingen)
- gegarandeerd voor de laagste prijs bij 85.000 hotels. ergens goedkoper? we betalen direct het verschil terug!
voor 49 euro kunt u een jaar lang onbeperkt gebruik maken van alle voordelen. alleen, met z'n twee├źn, met uw gezin of met vrienden. iedereen bespaart honderden euro's per jaar!
de normale prijs bedraagt 99 euro. dit uitzonderlijk aanbod is slechts enkele dagen geldig
wilt u gebruik maken van dit bijzonder aanbod? log nu in op uw account met uw e-mailadres en wachtwoord. indien u uw wachtwoord bent vergeten dan kunt u dit via de site opvragen.

wij vragen ook uw attentie voor onze nieuwe hotels met laagste prijs garantie. u vindt er alles over nadat u heeft ingelogd.

p.s. : u kunt de hotelpas jaarkaart premium ook cadeau geven!
met vriendelijke groet,

marieke amado
ledenadministratie
klantenservice@hotelpas.com