Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 26-10-2013 18:04:14
Geldzaken & Recht

Oplichting alektum incasso b.v.

Zoals zoekster al aangaf: laat u niet bang maken.

dit flutbureautje is aan het bluffen en dat is gelijk ook het enige waar dergelijke ***bureautjes goed in zijn.
het zou mij niet verwonderen dat u ook een voorbeeld van een dagvaarding thuis krijgt, voorzien van de woorden dat u dit kunt voorkomen door onmiddellijhk te betalen.

laat u dus niet bang maken!! zij hebben totaal geen bewijs, anders had u dat al wel ontvangen...... althans daar mag u dan wel vanuit gaan.

maar door verder geen aktie te ondernemen m.b.t. het bewijs geven zij indirect al toe, dat er überhaupt geen enkel bewijs is. en op uw verzoek moeten zij ook al het bewijs aan u overhandigen.

dus u zult nog wel een aantal blufbrieven krijgen, maar daar zal het absoluut bij blijven, indien zij u geen bewijs toesturen.

u heeft tot heden al voldoende gedaan, waaronder verzocht het bewijs toe te sturen. doen zij dat helemaal niet, zou ik verder totaal niet meer reageren en laten zij verder maar (figuurlijk) 'de hik' krijgen.

verder heeft dit incassobureautje ook totaal geen bevoegdheden, niet anders dan iemand voor de rechter dagen..... zoals iedereen dat kan.

sterkte verder met dat flutbureautje.
gr. hutch