Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ju
jurgen1973 - 27-10-2013 01:44:40
Voeding & Gezondheid

Wietpas

Als je wiet wilt legaliseren voor de volle 100%, dan moet je eerst uitzoeken welke kamerleden 1 of andere symbolische job hebben voor 1 uur in de maand bij de pharmaceutische industrie. waar ze een ton of zelfs bijna een miljoen voor krijgen. het enigste wat zij moeten doen is wiet verbieden. dus uit de legalisatie houden. waarom, wel vanwege us patent 6630507. dit patent bevestigd de werking van weed oil, tegenover ziektes als glaucoom. autisme, ondervoeding, ontstekingen, hoofdpijn, en vele vele andere ziektes. waaronder kanker. 95% van alle ziektes in deze wereld kunnen verholpen worden met weed olie. nou waarom is het dan niet legaal. wel dat leg ik je effe uit. je moet het zo zien, als het 95% oplost van alle kwalen op deze planeet waaronder kanker. dan zou de winst van big pharma waar vele vvd'ers en andere kamerleden een baantje hebben. verdampen van bijwijze van spreke, van 1 miljoen euro naar 9500 euro. dus geen vette winstuitkeringen meer voor een hoop kamerleden, vooral vvd'ers.

dit patent is al 30 jaar oud. dus iedereen die iemand verloren hebben aan kanker en voor de vvd gekozen hebben, het is je eigen schuld.