Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fe
festinger - 27-10-2013 02:56:06
Voeding & Gezondheid

Zwarte piet

[quote=maandmei schreef op donderdag 24 okt 2013, 15:01]als de discussie over zwarte piet op de achtergrond geraakt is, komt er een nieuwe discussie over een miljardenclaim van suriname aan nederland i.v.m met de slavernij! misschien is de vn wel in voor een "ruil". nederland mag zwarte piet houden als suriname gecompenseerd wordt voor het leed als gevolg van de slavernij. de surinaamse nananananazaten van de slaven schijnen er nog steeds last van te hebben, vooral financieel. het moet niet gekker worden. ons slavernijverleden blijft ons achtervolgen, nu weer in het zwarte piet debat. ik praat de slavernij niet goed, maar moeten we het niet een keertje achter
ons laten?

begrijp je bijdragen hier wel denk ik. waarom kan sinterklaas geen vrouw zijn. dat mag niet opdat de sint nu 1maal een man met baard is. traditie en heel belangrijk voor de speelgoed en pepernoten industrie. we houden vast aan deze zekerheden. zou haast zeggen dat we we als volk een koningshuis als speeltje wensen te houden. want dat bindt als aardappelmeel.