Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eclipse
eclipse - 27-10-2013 22:24:30
Computers & Telefonie

Kan mijn pc traag worden van facebook games?

Als je een schoonmaak en reparatie utylitie hebt bijv tune up of iobit heb je de optie om nutteloze processen die meedraaien maar niet hoeven te werken maar wel beslag leggen op het vermogen van de processor/geheugen uit te schakelen, deze schakelen automatisch op als je ze nodig hebt. het geeft je geheugen en processor meer ruimte om zich te concentreren op actieve applicatie `s.
het is moeilijk te antwoorden want ik weet niet of je computer nog op stookolie loopt
probeer eens een triall versie van 4 weken tune up 2014 en volg even de vraagjes die er worden gesteld ga je gamen zet hem op game modus, hierbij schakelt de computer veilig alle onnodige processen uit, ben je klaar met gamen hoppa inschakelen.. veel programma `s worden bij inactiviteit al afgesloten tot je het gebruikt.
onthou een computer die de nieuwe generatie processors en geheugen heeft behoeft geen extra programa`s.. en een goede video kaart met ca 1 gig geheugen, liefst ddr 5 256 bitt lost alles op, ken je gamen chatten en internetten tegelijk wat je wilt , ik heb soms wel 15/30 pagina `s open en loopt als een tierelier. uiteraard heb je maar één beeld maar zet je de rest op de taakbalk... en onthou die spelletjes op fb vragen vrijwel niets van je computer. uiteraard kieperen ze er wel een zooi rommel achteraan , dus regelmatig cc cleanerr draaien is wel handig. want zelfs de modernste kast vertraagt als er een vrachtwagen lading cookies opstaan... die willen allemaal communiceren. en let eens op je browser. veel mensen heben er wel 3 of 4 zonder dat ze het zien,dat vreet energie van de kast. zorgt voor reclame overlast, popups en g*** meiden wachten op u e.d ... een is genoeg.. voeg anders tabbladen toe sccs...