Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

da
dan niet - 28-10-2013 09:50:36
Geldzaken & Recht

Oplichting alektum incasso b.v.

Zeker niet intrappen, en niet betalen.
ik heb ook zo'n probleem met acai fit.
ik had een pakketje besteld via acai fit in juni, maar tot heden nog steeds geen pakketje ontvangen.
destijds keek ik op mijn rekening en was er al €3.99 afgeschreven en had nog geen pakket.
ik kreeg meteen argwaan en heb toen meteen actie ondernomen en contact op proberen te nemen met acai fit, maar hun telefoonnummer klopt niet en mail ook niet.
heb toen meteen de bank gebeld en zij hebben mij geadviseerd om het te storneren en en blokkeren, wat ik dan ook gedaan heb.
later kreeg ik ook een brief van alektum dat ik ineens €44.02 moest betalen, heb toen ook meteen contact opgenomen met alektum dat acai fit met een bewijs moet komen van levering.
tot op heden heb ik nog steeds geen respons van alektum, en heb inmiddels al 2 dreigbrieven gehad dat ze een gerechtelijke procedure zullen gaan starten.
ik heb een paar weken geleden contact opgenomen met mijn rechtsbijstand en zij hebben mij verteld dat ze voor zo'n bedrag niet eens een procedure op mogen starten en ik hier niet meer op moet reageren en zeker niet betalen.
ze kunnen geen bewijs leveren, dus ik maak me geen zorgen meer en laat de brieven maar gewoon komen.
dus mijn advies is ook niet meer op reageren....