Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

komsja
komsja - 28-10-2013 15:57:53
Geldzaken & Recht

Wat kan doen tegen overlast van bovenburen?

Dat er hier een aantal bewoners van een flatwoning nooit meer in een flat willen wonen is op zich wel begrijpelijk,want het is ook enorm irritant als je de pech hebt dat er mensen boven je komen wonen die lak hebben aan de beneden buren en totaal geen rekening met een ander houden.
toen mijn boven buurvrouw er kwam te wonen liep ze met schoenen/laarzen met van die houten harde hakken kon precies horen waar ze heen liep,dat heeft een maand of 2 geduurd totdat ze bij haar eigen dacht,wat ik van mijn boven buren hoor dat hoort mijn beneden buurman ook.en toen was het afgelopen.heb alleen bij de woning bouw een klacht in moeten dienen omdat sommige mannelijke visite van haar het nodig vonden om over de railing te spugen.terwijl je op een zomerdag heerlijk op het balkon zit te eten.maar das nu door m,n klacht naar o.a de woningbouw nu ook afgelopen.
dus heb het prima naar me zin in de flat.alles gelijkvloers enz enz
maar als je de pech hebt dat je een paar aso,s boven je hebt dan is het niet leuk wonen nee.
weet er alles van,toen hier die studentjes nog boven woonde.
maar ook in een laagbouw woning kan je enorme overlast ondervinden hoor,want sommige buitenlanders leven volgens hun eigen cultuur en dan kan je zomers niet in je tuin zitten,want dan zitten ze (voornamelijk in het weekend) allemaal onder zo,n zelfgemaakte aanbouw en maar kleppen en maar kleppen.of je hebt een aso-nederlanders gezin naast je wonen die om de haverklap harde muziek draaien.en met een bezopen kop gaan lopen schreeuwen.
het is natuurlijk niet overal 1 en al ellende en kommer en kwel,maar je kan pech hebben.