Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

na
naadje28 - 02-11-2013 17:44:26
Geldzaken & Recht

Misbruik van naam om spullen te bestellen.

Wie de nieuwe bewoners zijn, weet ik niet. ik ken ze niet. maar ik weet wel dat ze onder toezicht daar wonen, ivm drugs verleden, vast gezeten enz (geen idee of ik dat hier mag zeggen, ondanks dat er geen namen bij staan), dus wie weet waar ze overal toe in staat zijn. omdat ik dus helemaal niet weet hoe die mensen heten, kan ik hun ook niet op google zoeken.
de tv koste dus 1200 euro, plus 400 euro boete die erbij is gekomen door niet te betalen. zijn dus 1600 euro op onze naam. is best veel geld.
bedrijven willen sowieso niet bekennen dat ze iets fout gedaan hebben, alle schuld ligt bij de "koper", volgens het bedrijf.
alle datums van verhuizen, huis opzeggen enz hebben we allemaal zwart op wit, maar neckerman en justitie boeit het niet. als wij maar betalen.
de politie heeft gezegt dat we niks hoeven te betalen, dus zij staan wel achter ons verhaal.