Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
robertdeboer - 03-11-2013 10:42:16
Huishouden & Energie

Is budget energie betrouwbaar?

Slechte ervaringen tot nu toe. die paar euro besparing hebben mij al uren gekost omdat hun administratie en communicatie niet op orde is.via easyswitch twee woningen (almere en weesp) aangemeld. de aanvraag in almere direct geannuleerd. die staat te koop en bij tussentijdse beeindiging krijg je 2x 50 euro opzegkosten. kreeg al snel aanbiedingen om vooral te kiezen voor 3 jaar tegen 80 euro meer cashback. slaat natuurlijk nergens op. volgend jaar haal ik ergens anders weer ergens tussen de 250 en 300 euro cashback. onduidelijk was om welk adres deze mailtjes gingen. reactie op mijn vragen via mail blijven uit. kreeg ook mail dat ik mogelijk een boete zou krijgen omdat er op een woning een contract zou zijn tot 1-11-14. ook weer onduidelijk om welk adres het ging. ook kwamen er geen reacties op vragen die ik hierover stelde. na een paar dagen kreeg ik een herinnering dat ik mogelijk met boete te maken zou krijgen. weer niet duidelijk om welk adres het ging. antwoorden blijven uit. ik had ondertussen easyswitch ook benaderd om de annulering van almere te regelen. plots kreeg ik twee contracten met twee andere klantnummers op hetzelfde adres in weesp en twee verschillende startdata. toen maar gebeld met budgetenergie. uitleg gegeven over mijn wens om maar een contract te krijgen op weesp. werd doorverbonden. kreeg andere medewerker aan de lijn. die begon meteen met "ik heb begrepen dat u wilt opzeggen". weer uitgelegd. bevestiging gekregen dat een contract op weesp opgezegd zou worden. over almere niet meer gesproken. dat zou easyswitch verder regelen. krijg ik vanmorgen een mail met contractstukken voor almere. in almere heb ik dus nadat ik budgetenergie annuleerde een minuut na aanvraag een contract via greenchoice voor afgesloten.
ik kan alleen maar benadrukken. kies niet voor budgetenergie. ze hebben hun zaken niet op orde. te onvolwassen bedrijf. ze hebben hun procesgang en systemen niet op orde. ze kijken niet naar wat jij wil, maar eerder naar wat zij willen. aanmelden gaat niet goed, ben benieuwd hoe het volgend jaar gaat bij weer overstappen van hun naar een ander en de afrekening. goedkoop zijn ze door de cashback van 320 euro. na een jaar ga je idioot veel betalen. zorg maar dat je op tijd overstapt.