Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

alk
alk - 03-11-2013 12:40:53
Huishouden & Energie

Is budget energie betrouwbaar?

Robertdeboer, zondag 3 nov 2013, 10:42

budgetenergie verschuilt zich achter een postbus en een anoniem telefoonnummer.
misschien is het handig om eens bij budgetenergie op bezoek te gaan en e.e.a. onder het genot van een kop koffie te bespreken.
de gegevens, budgetenergie, vijzelstraat 20, 1017 hk amsterdam, 5e etage (atoomstroom e.d.)

niet dat een gesprek veel zal helpen. alle personeel is uiterst vriendelijk, erg behulpzaam en praat met de klant mee. de afdeling backoffice en de it afdeling is echter een complete puinhoop.

nog een instinker, als je na een jaar van blijdschap je contract opzegt, geeft budgetenergie aan de nieuwe energie maatschappij een foutieve einddatum van je contract op. zodoende willen ze je een maand of 14 á 15 aan zich binden i.p.v. 12 maanden. uiteraard voor het variabele tarief.
tip, bewaar alle mail op een apart medium voor als je pc crasht en print het uit. zorg dat je alle bewijs aan jou kant hebt. je zal het nodig hebben.

sterkte en succes.