Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
jan24 - 08-11-2013 14:09:10
Computers & Telefonie

Audio cd branden

Aanvulling,lees net, dat het op een cd speler moet worden afgespeeld, dus die opmerking mijnerzijds wa wat te veel van het goede.
maar is er wel eens muziek mee gebrand op een cd? niet dat het iets uit magmaken, het principe blijft hetzelfde.

maar ik bedenk mij ook, dat de gedownloade tekst, mogelijk mp3, corrupt is, niet goed dus.
bestand opnieuw downloaden? en als geprobeerd dit bestand te converteren naar een wav.
een wav bestand welk nodig is om überhaupt een audio-cd te kunnen branden, is vele malen groter dan een mp3 bestand. uiteraard kan nero ook zelf converteren, maar dan zie je waarschijnlijk niet wat de uiteindelijke grootte is van het omgezette bestand.

mocht ook een geconverteerd mp3 bestand kleiner blijken te zijn dan de eerder genoemde 700 mb, dan blijft de mogelijkheid open, om het mp3 bestand nogmaals te converteren naar mp3. niet in een andere bitrate dan de huidige, hoger maakt het geluid niet beter en lager maakt het uiteindelijke wav bestand niet kleiner.
voor gesproken tekst volstaat doorgaand een bitrate ban 128 kbs.

succes in de strijd.